Skal en skibsklokke pryde dit hjem?

Det er ikke kun på de sejlende både, at en skibsklokke passer helt perfekt ind. Det maritime tema er blevet moderne også at bringe ind i hjemmet og indretningen. Koøjer, søkort og skibsklokke er noget af det der er mest populært som tilbehør der kan trækkes direkte ind fra skibet til huset. Det ser hamrende godt ud af få lidt af de naturlige maritime detaljer ind i dit hus, uanset om der er store knob, lidt glasperler eller ale ruser der hænger på væggen. Hvad end du leder efter et enkelt perfekt fund til at pryde væggen, eller du ønsker hele huset med et gennemgående tema, så kan du finde dit tilbehør til hjemmets indretning, der hvor du køber maritimt udstyr til sejladsen. 

Farverne er med til at understrege det maritime 

Det er ikke kun hvad du vælger at hænge på væggen og hvad du sætter til pynt på hylden der er med til at understøtte de maritime toner i indretningen. Farverne og også med til at sætte prikken over i’et til det maritime look. Og det er altså bestemt ikke kun i sommerhuset eller bådlaugets bygninger hvor det er passende. Den maritime stil passer ind i ethvert hjem, hvor der er rustikke detaljer og blålige farver rundt omkring. Reb og tovværk, kork og net, træ og drivtømmer samt messing og strandskaller er lige hvad der skal til, som alle matcher til at være omgivet af de blålige nuancer. 

Find selv maritime detaljer i naturen 

Du behøver bestemt ikke at købe dig fattig i diverse indretning til hjemmet for, at få et strejf af lidt maritimt look til hjemmet. Der er rigelige med detaljer, der enten ikke koster det helt store, som eksempelvis kork og reb, men du kan selvfølgelig også selv finde de personlige tiltag i det fri. Det maritime univers består gerne af muslinger og smukke sten, drivtømmer og hvad du ellers kan finde langs strandkanten. Så det er ganske enkelt med at komme ud og finde dine yndlings ting til indretningen og skabe et personligt maritimt hjem. 

 

Skriv et svar